Kislány az esőben – Mozaik készítő – Party dresses – Djeco

4 790 Ft

Cikkszám: 3070900094208 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Party Dresses mozaikkészítő játék a Djecotól. Varázsolj mesés ruhakölteményeket az apró kövekből! A Djeco Party Dresses mozaikkészítő játék a kreatív kis lányok számára készült, akik szeretnek játszani és alkotni. A játék 6-10 éves korosztály számára ajánlott, aki szívesen tölti idejét a különböző kézműves tevékenységekkel. A Party Dresses mozaikkészítő készlet könnyen használható, és a készlet 4 különböző képet tartalmaz, amelyekkel a kislányok elkészíthetik saját mozaikjukat. A játékban csak követned kell a színkódokat és ragaszgatnod a színes darabokat. Ezáltal a játék fejleszti a finommotoros készségeket, miközben a kislányok élvezik a játékot. A Djeco márka híres a minőségi játékok készítéseiről, amelyek a gyerekek számára szórakoztatóak és fejlesztőek. A Party Dresses mozaikkészítő játék elnyerte a Parents’ Choice Foundation díját, ami bizonyítja a játék minőségét és népszerűségét. A játék ideális ajándék lehet a kislányoknak, akik szeretnek alkotni és játszani. A Party Dresses mozaikkészítő játék segítségével a kicsik kreativitásukat fejleszthetik, miközben élvezik a játékot. A Djeco készletek tökéletesek a gyerekeknek, akik szeretnének kreatív dolgokat készíteni, és fejleszteni a készségeiket.

Gyakori kérdések

Ár a Kislány az esőben – Mozaik készítő – Party dresses – Djeco lhaj 4790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Dzsungel fűző – Fűzős finommotorika fejlesztő – Feltimix – Djeco – DJ01669, Luigi fantasztkus pizzája – Luigi pizza – Djeco, Hercegnős pörgettyű – Finommotorika – Princess spinning top – DD03444, Utazás a világ körül – Társasjáték – Around the world – DJ08598