Állati ujjfestés – Ujjfestő 18 hónapos kortól – Squirt and Spread – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900098787 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Squirt&Spread festőszett a Djecotól. Az alkotás itt kezdődik! Az Állati ujjfestés – Ujjfestő 18 hónapos kortól – Squirt and Spread – Djeco – Squirt&spread festőkészlet egy fantasztikus játék, amelyet a Djeco tervezett. Ez a játék alkalmas azoknak a gyermekeknek, akik már elmúltak 18 hónaposak és szeretik a kreatív játékokat. Ez a játék segít a gyermekeknek a kreativitásuk és az alapvető készségeik fejlesztésében. Ez a játék egy különleges festőkészlet, amely 4 állatos sablont tartalmaz. A sablonok segítségével a gyermekek egyedi és színes állatkákat készíthetnek, amelyekkel szórakoztatóan játszhatnak. A Squirt&spread festőkészlet tartalmaz egy speciális festéket, amelyet az ujjhegyeikkel vihetnek fel a sablonokra, majd szórakoztatóan terjeszthetik szét. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyermekeknek az alapvető készségeik fejlesztésében is. A festőkészlet használata során a gyermekek finommotoros készségeiket és a kézügyességüket fejlesztik. Emellett, a színek és formák felismerése segíti az agy fejlődését. Az Állati ujjfestés – Ujjfestő 18 hónapos kortól – Squirt and Spread – Djeco – Squirt&spread festőkészlet egy fantasztikus játék, amelyet több gyermek is játszhat egyszerre. A játékidő nem korlátozott, így a gyermekek szabadon játszhatnak, ameddig csak szeretnének. Ez a játék több elismerést is nyert, köszönhetően a megbízható minőségének és a kreatív játékok tervezésében való tapasztalatának. A Djeco cikkszám: DJ09878, amely garantálja, hogy egy minőségi játékot vásárolsz, amelyhez a gyermekek biztosan szeretni fognak. Vásárold meg most az Állati ujjfestés – Ujjfestő 18 hónapos kortól – Squirt and Spread – Djeco – Squirt&spread festőkészletet a gekkotoys.hu-ról, és tedd boldoggá a gyermekeket ezzel a fantasztikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Állati ujjfestés – Ujjfestő 18 hónapos kortól – Squirt and Spread – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Száguldó tigris – Fa játék autó Piros – Lule Toys, Tiou ékszer boltja – Zenélő ékszerdoboz – Tinou shop – Djeco – DJ06084, Xilofon- Xylophone Animambo – Djeco, My Fantasy kreatív kártya