Építőjáték 24 db-os – Creaferme – 24 pcs – Djeco

15 590 Ft

Cikkszám: 3070900063143 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bébijáték Több darabból álló minőségi fából készült húzós és építőjáték. Számtalan módon variálható, így minden alkalommal új vonat állítható össze. Garantáltan nem lehet ráunni. Serkenti a képzeletet, kézügyesség és kreativitás fejlesztő. Az Utazik a Farm 24 db – Húzós Montessori fajáték – Djeco egy fantasztikus játék, amely nem csak a kicsiknek, de a nagyobb gyerekeknek is tökéletes választás. Ez az építőjáték lehetővé teszi a képzelet szabadjára engedését, miközben a szem-, kéz koordinációt is fejleszti. A Djeco minőségi és szép építőjátékai minden korosztály számára kiváló választás. A Créaferme 24 db-os építőjáték minőségi fából készült, és húzós játék is egyben. Rengeteg módon variálható, így minden alkalommal új vonat állítható össze. A gyerekek imádják az építést, és ennek köszönhetően a játék garantáltan nem fog unalmassá válni. Az Utazik a Farm 24 db – Húzós Montessori fajáték biztonságos és fantasztikus élményt nyújt az egész családnak. Ajánlott kor: 18 hónapostól. A játék mérete 41,5×12,5×11 cm, és a Djeco cikkszáma: DJ06314. Fedezd fel a Djeco minőségi és fantasztikus játékait! Az Utazik a Farm 24 db – Húzós Montessori fajáték biztosan elvarázsolja majd a gyerekeket, és segíti a fejlődésüket is. Vidd haza most, és élvezd a közös időt a családdal!

Gyakori kérdések

Ár a Építőjáték 24 db-os – Creaferme – 24 pcs – Djeco lhaj 15590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Karkötő készítő szett – Kretív szett – Tiny beads – Djeco, Oski – Puzzle, formaberakó – Djeco, Kétcsövű távcső tartozékokkal, Kalóz puskával – Limitált kiadás – Arty toys figura – Artic Osfer (limited edition) – Djeco