Fa építőjáték – Crearoule my little train – Djeco

18 690 Ft

Cikkszám: 3070900063150 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bébijáték Több darabból álló minőségi fából készült húzós és építőjáték. Az Utaznak az állatok – Húzós építős Montessori fajáték a Djeco egyik kiváló terméke, amelyet az egész család élvezhet. Ez a minőségi fából készült építőjáték kiválóan fejleszti a gyerekek képzeletét, szem-kéz koordinációját és kreativitását. Ez a húzós építős játék több darabból áll, így számtalan módon variálható, és minden alkalommal új vonat állítható össze. A Créaroule, my little train játék garantáltan nem okoz csalódást, és a gyerekek imádni fogják használni a képzeletüket, hogy újabb és újabb vonatokat építsenek. Az Utaznak az állatok játék ideális már 18 hónapos kortól, és remek módja annak, hogy a kicsik fejlesszék az építési képességeiket, miközben élvezik a játékot. A Djeco mindig a legjobb minőségű játékokat kínálja, amelyek biztonságosak és fantáziadúsak. Ez a húzós építős játék nem csak szórakoztató, hanem hasznos is. A gyerekek tanulnak az építésről és a kreatív gondolkodásról, miközben élvezik a játékot. Az Utaznak az állatok játék ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni gyermekeik képességeit a játék során. Ha szeretnél valami különlegeset vásárolni gyermekednek, akkor az Utaznak az állatok – Húzós építős Montessori fajáték tökéletes választás lehet. A Djeco játékok mindig fantasztikus minőségűek és biztonságosak, így nem kell aggódnod a gyermekeid biztonsága miatt. Vásárolj most egyet, és tapasztald meg, hogy milyen fantasztikus játékélményt nyújt az egész családnak.

Gyakori kérdések

Ár a Fa építőjáték – Crearoule my little train – Djeco lhaj 18690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Lovak – Rajzsablon – Horses – DJ08915, Flóra fésülködős asztalkálja – Flora dressing table – Djeco, Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142, Éden kert – Képakoltás satírozással – A Moment in Time – DJ09375