Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték – Djeco

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081239 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda. Legyél Te a Lotto 4 seasons nyertese! A Djeco Négy évszak ? lottójáték egy remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének olyan játékokat vásárolni, amelyek segítik a gyermekek beszéd- és szókincsfejlesztését. A játék már 2 éves kortól ajánlott, így a legkisebbek is könnyedén játszhatnak vele. A játék lényege, hogy a gyermeknek meg kell találnia azokat a korongokat, amelyek az ő választott évszakát ábrázolják. A játék során a gyermeknek meg kell mondania, hogy miért illik az adott korong az ő évszakához, így segítve a beszédfejlődését. A Djeco Négy évszak ? lottójáték egy remek módja annak, hogy a gyermek játékosan tanuljon és fejlődjön. A játék során a gyermekek rengeteg új szóval ismerkedhetnek meg, és a beszédfejlődésük mellett a memóriájukat is fejleszthetik. A játékban egyszerre akár többen is játszhatnak, így az egész család bevonható a játékba. A játék kicsi mérete miatt könnyen magunkkal vihetjük bárhová, így akár utazás közben is játszhatunk vele. A minőségi anyagokból készült játék tartós és megfelelő gondossággal akár több éves használatot is kibír. A Djeco márka garanciája a minőségre és a kreatív megoldásokra, így biztosak lehetünk abban, hogy a Négy évszak ? lottójáték is megfelelő választás lesz minden kisgyermek számára. Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan és szórakoztatóan tanuljon, akkor a Djeco Négy évszak ? lottójáték tökéletes választás lehet számodra. A játék segít a beszédfejlődésben, a szókincs bővítésében és az asszociációs képességek fejlesztésében. Ráadásul a játék könnyen magunkkal vihető, így bármikor játszhatunk vele otthon vagy utazás közben is. Ne habozz, vásárold meg még ma a Djeco Négy évszak ? lottójátékot, és segítsd gyermeked fejlődését a játék segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték – Djeco lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Nasi idő – Képalkotás festéssel – Snack time – DJ09659, Találd meg hol van – Képkereső nagy – Pino Toys, Vicces szörnyecskék – Kreatív színesző 3D-s szemüveggel – Funny Freaks 3D – Djeco, Vízfesték 12 korongos – Ecsettel – 12 color cakes – Classic – Djeco