Little balancing – Egy kis egyensúlyozás társasjáték – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900085541 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Társasjáték Próbálj minél magasabb vízililiomot növeszteni a tóban, és a végén ültesd rá a békát. Legyél Te a Little balancing nyertese! A Djeco Little balancing egy olyan kis egyensúlyozós játék, amely segíti a kisgyermekek koordinációs és kézügyességi készségeinek fejlesztését. A 2 és fél éves kortól ajánlott játékot 2-4 játékos játszhatja és mindössze 10 percig tart egy játék. A játék során a játékosoknak minél magasabb vízililiomot kell növeszteniük a tóban, majd a végén ültetniük kell rá a békákat. A játék egyszerű szabályaival könnyen megtanulható és az életkorhoz igazítva változtatható nehézségi szintje. Minden játékos kap egy kis szitakötőt, ha sikerül feltenniük a békát a virágokra. A játék célja a vízililiomok növesztése és az, hogy a játékos ne döntse le az építményt. A játék időtartama rövid, így türelmetlen kisgyermekeknek is megfelelő. A játékfejlesztő Djeco márka termékei a legkisebbeknek is megfelelnek és segítenek a játékos tanulásban. A Little balancing játék segítségével a gyerekek játékosan fejlődhetnek és szórakozhatnak egyszerre. A játék hasznos ajándék lehet minden kisgyermek számára. Ha szeretnél valami szórakoztatót és hasznosat adni egy kisgyereknek, a Djeco Little balancing játéka tökéletes választás.

Gyakori kérdések

Ár a Little balancing – Egy kis egyensúlyozás társasjáték – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: A kalózok csodálatos kincsei, 36 db-os formadobozos puzzle – The pirate and his treasure – 36pcs – Djeco, Logic garden – Logikai játék – Logic garden – DJ08520, Méhecskés fa puzzle – 4 db-os – Pino Toys, Bilibo Game Box fejlesztő játék készlet