Romantikus kis konyha babaházhoz – Szerepjáték – Blue cooker – Djeco

28 890 Ft

Cikkszám: 3070900065079 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A legfelszereltebb konyha, amit valaha láttál! Hihetetlen kis konyha! A Djeco márka örömmel mutatja be legújabb termékét, a romantikus kis konyhát, mely egy igazi kincs minden kisgyerek számára! A konyha igazán játékos és szórakoztató, így a gyerekek még jobban élvezhetik a szerepjátékot. Az apró konyhának minden szükséges eszköze megtalálható, annak érdekében, hogy a gyerekek élményekkel gazdagodva tanulhassanak és játszhassanak egyszerre. A romantikus kis konyha méretei 35x37x24 cm, a munkalap magassága pedig 24 cm, így kényelmes és ergonomikus a gyerekek számára. A konyha alkalmas minden 3 évesnél idősebb gyermek számára, így a játék évekig használható és élvezhető. Az apró konyhában mindenféle edény és sütő megtalálható, így a kisgyerekek könnyedén elkészíthetik kedvenc ételeiket, sütijeiket és süteményeiket. A romantikus kis konyha igazán különleges és egyedi, így minden kisgyerek szívesen játszik majd vele! A lágy színei minden lány és fiú számára alkalmasak, így a játék mindenki számára élvezetes és szórakoztató. A Djeco márka számos elismerést kapott a játékainak minősége miatt, így biztos lehetsz benne, hogy a romantikus kis konyha is minőségi és tartós játék, mely évekig szolgálja majd a gyerekek szórakozását. Összességében a romantikus kis konyha egy fantasztikus ajándék lehet minden kisgyerek számára. A játék nemcsak szórakoztató és kreatív, hanem segíti a gyerekeket a szerepjáték során valódi élményekkel gazdagodni és tanulni. Mindezek mellett pedig a konyha mindenféle edényt és sütőt tartalmaz, így a gyerekek elkészíthetik kedvenc ételeiket és süteményeiket. Ne habozz tehát, válaszd a romantikus kis konyhát, és ajándékozd meg a gyerekeket egy fantasztikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Romantikus kis konyha babaházhoz – Szerepjáték – Blue cooker – Djeco lhaj 28890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Madárkák dombrú matrica – Domború matrica 120 db – Little wings, Virágok és masnik – ékszerkészítő – Flower – Djeco – DJ09854, Építőjáték 24 db-os – Creaferme – 24 pcs – Djeco, Pozitivity Szupererő kártyajáték