Cuki állatok – Rajzsablonok – Cute companions – Djeco

2 590 Ft

Cikkszám: 3070900088207 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Állatos rajzsablon kicsiknek és nagyobbaknak is! A Djeco Cute Companions játéka egy nagyszerű módja annak, hogy a legfiatalabbak megtanulják a rajzolás alapjait. A játék tele van varázssablonokkal, amelyeket rendkívül egyszerű módon könnyen papíron át lehet vinni. Az állatfigurák bájosak és vonzóak a gyermekek számára, ami motiválja őket arra, hogy készítsenek saját rajzokat. A játékot 4 és 8 éves kor között ajánljuk, de bármilyen korú gyermek számára jó szórakozást kínál. A játék egyéni, vagy akár csoportos játékra is alkalmas, így barátokkal vagy testvérekkel is játszhatnak vele. A játékban található sablonok könnyen követhetőek, így nem szükséges előzetes tapasztalat a rajzolásban. A gyerekek csak kövessék a kontúrokat és színezzék ki a sablonokat a kedvenc színeikkel. A játék segít a finommotoros képességek fejlesztésében, valamint a színek és formák felismerésében is. A Cute Companions játék népszerűségét mutatja, hogy elnyerte a Djeco cikkszám: DJ08820 díjat. Ez a játék egy nagyszerű ajándék lehet a gyerekeknek, akik szeretik a rajzolást és az állatokat. A játék játékidője változó, attól függően, hogy a gyerekek milyen sokat akarnak játszani vele. A játékot bármikor és bármilyen helyen játszhatják, így ideális utazáshoz vagy szabadidős tevékenységhez is. Ha szeretnél egy nagyszerű és interaktív játékot a gyermekednek vagy ajándékba akarod adni egy kis barátodnak, akkor a Cute Companions játék a tökéletes választás. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekeknek az alapvető rajzolási készségek elsajátításában is.

Gyakori kérdések

Ár a Cuki állatok – Rajzsablonok – Cute companions – Djeco lhaj 2590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Barátságos bestIák – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658, Éjjel – nappal – Világító tetoválás – Sweet dreams – Djeco, Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418, Naprendszer – Csináld magad – Solar system – DJ07993