Varázslat a kertben – Varázs színező – Hidden in the garden

4 280 Ft

Cikkszám: 3070900090637 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szeretsz színezni? Hozok neked egy varázs színezőt, mellyel új színben láthatod a kifestők tárházát! A Varázslat a kertben – Varázs színező – Hidden in the garden – Djeco egy fantasztikus játék, ami elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt! Ez a színező minden kicsi figyelmét felkelti! Fedezd fel az állatok kirándulásait ezzel a bájos színezővel! A Djeco márka minőségi termékeit kiemelkedően magas minőség jellemzi, így garantáltan nem fogsz csalódni ebben a kiváló színezőben. A játékhoz nem kell más, csak egy toll és víz. Töltsd fel a tollat ??vízzel, majd kezdd el a színezést, hogy felfedezd a színezőkönyv meglepetéseit. Amikor megszárad, újra elkezdheted, vég nélkül! A játék nagyszerű kikapcsolódást nyújt utazások során is, hiszen könnyen magaddal viheted bárhová. A színező tartalma 4 lap, amelyek mindegyike egy különleges világot rejt magában. A színező oldalak mérete 21 x 26 cm, míg a csomagolásé 31,5 x 22 x 1,5 cm. A játékot már 18 hónapos kor után ajánljuk, így a legkisebbek is bátran játszhatnak vele. Ha szeretnéd meglepni a gyermekedet egy olyan játékkal, ami egyszerre szórakoztatja és fejleszti a kézügyességét, akkor a Varázslat a kertben – Varázs színező – Hidden in the garden – Djeco a tökéletes választás. A játék nem csak a színezés varázsával, hanem a bájos állatokkal és a meglepetéseket tartogató lapokkal is elvarázsolja a kicsiket. Ne habozz, vásárolj most és éld át a színezés varázsát a Djeco minőségi játékaival!

Gyakori kérdések

Ár a Varázslat a kertben – Varázs színező – Hidden in the garden lhaj 4280 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Anyák és kicsinyeik – Óriás matrica – Coloured stickers mums and babies – Djeco – DJ09077, Szuper Bogárnézegető, Versenyautók Puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Racing cars – DJ08148, Brainbox- Környezetismeret társasjáték