Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900089303 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Díszítsd a képeket csodaszép plasztik gyöngyökkel! A Djeco cikkszám: DJ08930 Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics a kreativitás és a kézügyesség megszerzésének egyik legjobb módja. A játék célja, hogy a gyermekek elkészítsék saját mozaikjukat és díszítsék az alapokat plasztik gyöngyökkel. Ez a játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy először is tervezzenek és gondolkodjanak kreatívan, majd pedig alkossanak csodás képeket. A játék alkalmas 4 éves kortól kezdve, és akár 6 fő is játszhat egyszerre. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen nagy a mozaik vagy az alap, amit a gyermekek díszítenek. A Djeco márka nagy figyelmet fordít a játékok minőségére, biztonságára és fenntarthatóságára. A cég számos elismerést és díjat nyert már a játékok tervezése és gyártása terén. A cég termékei között találhatók játékok, puzzle-k, kreatív készletek, dekorációk és sok más. A Plasztik gyöngy mozaik játék a gyerekek kreativitását és kézügyességét fejleszti. A játék segít a gyermekeknek megtanulni tervezni és alkotni, miközben fejleszti finommotoros képességeiket. A játék alapja környezetbarát anyagokból készült, amely biztonságos a gyermekek számára. A játék egyszerűen kezelhető és könnyen tanulható, így a gyermekek szórakoztatóan és könnyedén megtanulhatják a mozaikolás alapjait. A Plasztik gyöngy mozaik játék egy fantasztikus ajándék lehet bármely kisgyerek számára, aki szeret kreatívan alkotni és játszani. Ez az innovatív és kreatív játék valódi időtöltést és szórakozást nyújt a gyermekeknek, miközben segít fejleszteni képességeiket és kreativitásukat. A Plasztik gyöngy mozaik játék az egyik legjobb módja annak, hogy a gyermekek játékosan tanuljanak és fejlődjenek. Adj esélyt gyermekednek, hogy alkosson csodálatos mozaikokat a Plasztik gyöngy mozaik játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: A cirkusz – Csináld magad – In the ring! – DJ07944, Repülő Szofi – Satírozó képregény – Flying Sofye – Djeco – DJ09558, Egy csodás szülinap – Mini nyomda – Birthday – Djeco, Tengeri élet – Csillámló színező – Under the sea – DJ09698