Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900093119 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Alkoss interaktív képeket a Djeco képalkotójával! Az Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high egy fantasztikus játék a technológia és az alkotás szerelmeseinek! A Djeco márka által készített játék, amelyen keresztül megismerheted az elektronika alapjait és készíthetsz lélegzetelállító, interaktív képeket. A játékhoz szükséges alkatrészeket és eszközöket egy dobozban találod meg. A szalagok összekötése és a gombelem beillesztése az áramkörbe nagyon egyszerű, így akár gyerekek is könnyedén elboldogulhatnak vele. Ha minden jól sikerült, akkor a kis ledizzók felgyulladnak és csodás képek jelennek meg az Óriáskeréken. A Djeco játékai mindig nagy hangsúlyt fektetnek a kreativitásra és a fejlesztésre. Az Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high is egy olyan játék, amelynek segítségével nem csak az agyad dolgozik, de a kezed is ügyesebb lesz. A játék alkalmas arra, hogy egyedül vagy barátokkal, családdal együtt játszd, így garantáltan mindenki megtalálja benne a számára legmegfelelőbb kihívást. A játék ajánlott korosztálya 8 éves kortól, de az idősebb korosztály is élvezheti a kreatív és izgalmas alkotást. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyire bonyolult és részletes képeket szeretnél készíteni. Az Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high játék számos elismerést kapott már, amelyek igazolják a játék magas minőségét és izgalmas koncepcióját. Ha szeretnél egy olyan játékot, amelynek segítségével megismerheted az elektronika alapjait és kreatív alkotásokat hozhatsz létre, akkor ez a játék neked való! Fedezd fel a technológiai világot és alkoss csodákat az Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Óriáskerék – Elekronikai képalkotás Leddel – Way up high lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: The panda's song ékszerdoboz – Djeco, Little balancing – Egy kis egyensúlyozás társasjáték – Djeco, Bigboum – Egyensúlyozó elefánt társasjáték – Djeco, Hercegnő cicával – Arty toys – Princesses – Mona & Moon – Djeco