Luigi fantasztkus pizzája – Luigi pizza – Djeco

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900065383 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Pizzázó? hát ez fantasztikus! A Djeco Luigi pizzája egy fantasztikus szerepjáték, amely segít a gyerekeknek javítani a kommunikációs készségüket és megismerkedni egy hétköznapi szituációval. A játék célja, hogy a gyerekek pizzát készítsenek és kiszolgálják a vevőket. A játék csomagolása nagyon szép és színes, így a gyerekeknek nagyon vonzó lesz. A Luigi pizzájával 2-6 játékos játszhat egyszerre, az ajánlott életkor pedig 4-8 év. A játékmenet egyszerű és könnyen megérthető, így a gyerekek könnyedén el tudják sajátítani. A játékidő körülbelül 20-30 perc, így nem lesz túl hosszú vagy unalmas a játék, mégis elegendő idő lesz a gyerekeknek ahhoz, hogy élvezzék a játékot és élvezhessék annak előnyeit. A Djeco Luigi pizzája számos díjat nyert az évek során, köztük a Parents’ Choice Silver Award és a Oppenheimer Toy Portfolio Gold Award. Ez bizonyítja, hogy a játék nagyon népszerű és sikeres a gyerekek körében. A játék elősegíti a gyerekek képzelőerőjét és kreativitását. A különböző pizzák elkészítése és a vevők kiszolgálása segít a gyerekeknek kifejleszteni a problémamegoldó készségüket és a szociális képességeiket. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid egyszerűen és szórakoztatóan fejlesszék a kommunikációs és szociális képességeiket, akkor a Djeco Luigi pizzája a tökéletes választás. Ne habozz, vásárold meg még ma!

Gyakori kérdések

Ár a Luigi fantasztkus pizzája – Luigi pizza – Djeco lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Húzható szerszámos láda – Húzogatós játék – Jo truck – Djeco, Zometool – DNS molekula – DNA, Pingvines mágneses képalkotó – Utazó mágneses játék – Portranimo – Djeco, Pillangós fa puzzle – 4 db-os – Pino Toys