Szuper kalapácsos játék a világűrben – Tap tap Space – Djeco

11 990 Ft

Cikkszám: 3070900066427 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Világűrös kalapálós játék gyerekeknek. Kalapálj, ahogy csak tudsz! A Tap tap Space a Djeco egyik legnépszerűbb játéka, amely megfelel minden kisgyermek igényeinek. A játék hozzájárul a kézügyesség fejlesztéséhez, segíti a gyerekeknek a térlátást és kreativitásukat is fejleszti. A játékot 3 éves kortól ajánljuk és akár több gyerek is játszhat egyszerre. A kalapácsolós játék világűr témája igazán izgalmas, a játékosok úgy érezhetik magukat, mintha valódi űrhajósok lennének. A játék kiváló minőségű faanyagból készült, a kicsik pedig örömmel kalapálhatnak a különböző formájú csillagokra és űrhajókra. A játék időtálló és tartós, így hosszú éveken át szolgálhatja a kicsiket. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szeretne eltölteni a gyerek a játékkal. A kalapácsolós játék világűr elnyerte a Parents’ Choice Awards díját is, amely bizonyítja a játék magas minőségét és azon képességet, hogy gyerekek számára fejlesztő tevékenységet nyújtson. A játék minden kisgyerek számára tökéletes választás, hiszen nem csak szórakozást kínál, de fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is. A Djeco márka bizonyított már korábban is, hogy magas minőségű, fejlesztő játékokat kínál a kicsiknek. A Tap tap Space egy olyan játék, amely garantáltan elnyeri a gyerekek tetszését és hosszú órákra lekötik őket. A kalapácsolós játék világűr kiváló ajándék lehet születésnapra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra. Nincs is jobb annál, mint a kreatív játékokkal eltöltött idő, amely egy életre szóló élményt nyújt a kicsiknek. Vásárolj egy Tap tap Space játékot és figyeld, ahogyan a gyerekeknek mosoly ül ki az arcára, amikor kipróbálják a játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Szuper kalapácsos játék a világűrben – Tap tap Space – Djeco lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Színes fa vonat – Építőjáték – Pino Toys, Herceknő és a páva – Arty toys – Princesses – Columba & Ze birds – DJ06784, Tengeri állatok puzzle – 4, 6, 9 db-os puzzle – In the sea – Djeco, Logikai piramis – Logikai játék – Pyramid Logic – DJ08532