Bigboum – Egyensúlyozó elefánt társasjáték – Djeco

12 160 Ft

Cikkszám: 3070900063211 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egyensúlyozó, ügyességi játék csodaszép kivitelezésben. Építs minél nagyobb tornyot úgy, hogy ne boruljon fel az elefánt. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum – Djeco egy fantasztikus játék, amely garantáltan leköt mindenkit. Ez az elefántos játék a Djeco család tagja, amely márka kiváló minőségű és kreatív játékokat kínál a gyerekek számára. Ez az ügyességi játék lehetővé teszi, hogy minél magasabb tornyot építs. Az elefánt különleges kialakításának köszönhetően, a játékosoknak óvatosan kell elhelyezni a kis kockákat az elefánt lábaira, hogy ne boruljon fel. Ez a játék nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyerekek finomítsák kézügyességüket és fejlesszék az egyensúlyérzéküket. Az Egyensúlyozó elefánt játékot egy vagy több játékos is játszhatja. Ajánlott életkor 3 évtől, így már a kicsik is élvezhetik a játékot. A játékidő változó, attól függően, hogy a játékosok mennyire sikerül maradéktalanul elhelyezni a kockákat. A Djeco márka az évek során számos díjat nyert a minőségi játékok terén, így biztos lehet benne, hogy a termék kiváló minőségű és hosszú élettartamú. Az Egyensúlyozó elefánt játék csodaszép kivitelezésben kapható. Az aranyos és vidám kialakítása biztosítja, hogy a gyerekek imádni fogják. A játék a Djeco cikkszám DJ06321 alapján érhető el. Fedezd fel a gyerekekben rejlő kreativitást és kézügyességet az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játékkal. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni az egyensúlyérzéküket és finomítani a kézügyességüket, miközben szórakoznak. Csak helyezd fel óvatosan a kockákat és építsd fel a legnagyobb tornyot az aranyos elefánt segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Bigboum – Egyensúlyozó elefánt társasjáték – Djeco lhaj 12160 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték – Djeco, Fagylaltos puzzle 16 db – Djeco, Játék ruhafoga vállfával Pomea játékbabákhoz – Szerepjátékhoz – Clothes Rack & 3 hangers – DJ07861, Szám párosító – Fa párosító játék – Pino Toys