Vidám fejek – Vágó szett – Snip snip, characters – Djeco

3 100 Ft

Cikkszám: 3070900098701 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco készlet lehetővé teszi a kisebb gyerekek számára is a kézügyesség és a képzelet fejlesztését. A Djeco Vidám fejek vágó szettje a gyerekek kreativitását és kézügyességét fejleszti. A szett tartalmaz különféle karakterformákat, amiket a gyermekek kivághatnak és összerakhatnak, így egyedi alkotásokat hozva létre. A szett használata közben a gyerekek gyakorolhatják a vágás technikáját, ami javítja a finommotorikus képességeiket és ügyesebbé teszi a kis kezeiket. A Djeco Vidám fejek vágó szettje ideális az 5 évesnél idősebb gyermekeknek, és akár több gyerekkel is játszható. A játék ideális a kreatív játékra vágyó gyerekek számára, ahol a képzelet szárnyalhat és új alkotások születnek. A játék időtartama attól függ, milyen sokat szeretnének játszani a gyerekek, de általában 30-60 percet szoktak eltölteni vele. A Djeco márka termékei közül a Vidám fejek vágó szettje már több díjat is nyert. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságát, így a gyerekek hosszú ideig élvezhetik a játékot. A szett tartalmazza a vágóeszközöket, ami biztonságosan használható a gyermekek által. A Djeco Vidám fejek vágó szettje tökéletes ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni és kreatívak lenni. A játék segít az agy és a kézügyesség fejlesztésében, és szórakoztató módszert kínál a kisgyermekek számára a szabadidő eltöltéséhez. A Djeco Vidám fejek vágó szettje remek választás lehet bármely alkalomra, és garantáltan nagy örömet okoz a gyerekeknek. Vásárold meg most a Djeco Vidám fejek vágó szettjét, és nézd, hogyan fejlődik a gyermeked kézügyessége és kreativitása!

Gyakori kérdések

Ár a Vidám fejek – Vágó szett – Snip snip, characters – Djeco lhaj 3100 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486, Logico Piccolo Összeadás és kivonás 100-ig 1.rész6+, Rodewood kapucnis melegítő ruha – Babaruha – Rosewood – DJ07894, Tiarák csinál magad szett – Like a princess – Djeco – DJ07901