Hercegnők süteményei – szerepjáték – Princesses' Cakes – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900065239 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

6 tündéri sütemény hercegnős kivitelben kápráztatnak el minket! A Djeco Princesses’ Cakes játék egy csodálatos szerepjáték, amelyben lehetőséged van elkészíteni a legcsodálatosabb süteményeket. A játék célja, hogy rendezd meg a legjobb bulit, amelyre valaha is voltál, és elkészítsd a legfinomabb, legtökéletesebb süteményeket a barátaidnak. A játék kialakítása és tervezése mellett a cél az, hogy a gyermekek szórakoztató módon tanuljanak, hogyan kell helyesen viselkedni, és hogyan kell bánni az emberekkel. A szerepjátékok nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy a gyerekek kommunikációs és társadalmi készségeket fejlesszenek, és megtanulják, hogyan kell együtt élni másokkal. A játékhoz minden szükséges eszköz és kellék tartozik, hogy a gyerekek a lehető legjobb süteményeket készíthessék el. Az anyaga műanyagból készült, ami biztonságos és időtálló. A játék ajánlott életkor a 4 éves kortól, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. A Djeco Princesses’ Cakes játék elnyerte az Év Játéka díjat, ami nagyszerű bizonyíték arra, hogy a játék méltán népszerű és sikeres. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen hosszú játékot szeretnél játszani, de garantáltan szórakoztató és tartalmas időtöltést biztosít a gyerekeknek. Ha szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni a gyermekednek vagy unokádnak, akkor a Djeco Princesses’ Cakes játék tökéletes választás. A játék nem csak szórakoztató és oktató, de a gyerekeknek lehetőséget ad arra, hogy kreatívak legyenek, és saját elképzeléseik szerint alkossanak. Rendeld meg most, és garantáltan nem fogod megbánni!

Gyakori kérdések

Ár a Hercegnők süteményei – szerepjáték – Princesses' Cakes – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Unikornis lovagló – Djeco Tinyli – Joe & Gala – DJ06949, Erdei dob – Gyermekhangszer – Wooden Drum – DJ06028, Társasjáték – Bla bla bla – Djeco, Letakarós társasjáték