Egérfogó – Kooperációs fejlesztő játék – Chop Chop – Djeco

11 990 Ft

Cikkszám: 3070900084018 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Macska-egér játék, légy te a gyors kisegér, menekülj el időben a macsektól! Fantáziadús játék a Djecotól. Az egér gyűjti a sajtot, a macska kergeti az egeret! A társasjáték tartalma: 2 db dobókocka, 1 db macskafigura, 1 db konyhai játék mező, 1 db asztal, 4 db egér és 38 járólap. A letölthető anyagokban a játékszabály bővebb ismerete található. Gyűjtögetős játék gyerekeknek, kooperatív társasjáték. A játék során vagy az egerek csapata vagy a macska csapata győz.Az Egérfogó játék leginkább 2-4 játékos számára ajánlott, és 5 éves kortól kezdve játszható. A játékidő kb. 20-30 perc, de természetesen ez változhat a játékmenet és a játékosok számától függően. A játékot már elismerték a szakmai zsűrik is, hiszen 2019-ben elnyerte az ötéves és annál fiatalabbak számára ajánlott legjobb játék díját a Németországban megrendezett Spielwarenmesse-n. Az Egérfogó játék nemcsak élvezetes időtöltést nyújt, hanem fejleszti a készségeket is. A játék során a játékosoknak együtt kell dolgozniuk, megosztaniuk az információkat és taktikákat kidolgozniuk ahhoz, hogy az egér eljusson a sajthoz, és elkerülje a macskákat. Ezáltal a játék javítja a kommunikációs készségeket és a csapatmunka képességét. Ha szereted a játékokat, amik segítenek az együttműködés fejlesztésében, akkor az Egérfogó játék neked való! Vásárold meg a Djeco minőségi játékait, és élvezd az időtöltést a családoddal vagy barátaiddal. A játék garantáltan sok nevetést és jó hangulatot fog okozni, és közben még fejleszti is a készségeket!

Gyakori kérdések

Ár a Egérfogó – Kooperációs fejlesztő játék – Chop Chop – Djeco lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Szivárvány – Tetoválás – Rainbow – DJ09617, Pisztácia 32 cm – Játékbaba – Pistache – DJ07875, Gurul és borul junior – Építőjáték 51 db Verseny – Zig & Go Junior – Race – DJ05650, Piroska és a farkas – Smart Games logikai játék