Gurul és borul – Dominós golyópálya 48 db-os – Zig & Go – 48 pcs – Djeco

21 690 Ft

Cikkszám: 3070900056442 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Zig & Go építőjáték a Djecotól. Mert minden akciót reakció követ! A Djeco Gurul és borul – Dominós golyópálya 48 db-os – Zig & Go – 48 pcs egy fantasztikus építőjáték, amelynek köszönhetően fejlesztheted a problémamegoldó készségedet, a kritikus gondolkodásodat és a kreativitásodat. A játéknak 28 darab fából készült elemet tartalmaz, amelyeket különböző formákban szerelhetsz össze, hogy a leghosszabb golyópályát hozd létre. A Gurul és borul – Dominós golyópálya játék 7 éves kortól ajánlott, és legfeljebb 2 játékos játszhat vele egyszerre. A játékidő attól függ, hogy milyen hosszú pályát szeretnél kialakítani, de általában körülbelül 30-45 percet vesz igénybe. A Djeco márka kiváló minőségű és kreatív játékokat kínál a gyermekek számára. A Gurul és borul – Dominós golyópálya játék elnyerte a Made In France díjat, ami a Djeco minőségi elkötelezettségét és innovációját jelzi. Az építőjáték összeállítása nagyon egyszerű, és a játék során az egyes elemeket egymásra helyezve egy hosszú golyópályát hozhatsz létre. A játék során a golyók végigmennek a pályán, és az elemek elmozdulása miatt akadályokba ütközhetnek, így izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak a játékosoknak. Ha szeretnéd fejleszteni a problémamegoldó készségedet, a kreativitásodat és a kritikus gondolkodásodat, akkor a Gurul és borul – Dominós golyópálya játék a tökéletes választás számodra. Ráadásul, ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor biztosan élvezni fogod a golyópálya építését és az izgalmas játékot, amelyet kínál. Válaszd a Djeco Gurul és borul – Dominós golyópálya játékot, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Gurul és borul – Dominós golyópálya 48 db-os – Zig & Go – 48 pcs – Djeco lhaj 21690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Kis barátok memória – -Memória játék – Memo Little friends – DJ08184, Erdei állatkák – 16 db-os fa puzzle -Puzzle Forest – Djeco, Dzsungel – 12 db-os fa puzzle – Puzzle Jungle – Djeco, Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197