Nemzetközi sudoku – Logikai játék – Crazy sudoku – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900084889 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Crazy Sudoku logikai játék a Djecotól. A klasszikus sudoku, kis csavarral. A Djeco nemzetközi sudoku logikai játék egy fantasztikus fejtörő, ami minden játékos figyelmét leköti. A játék 8 éves kortól ajánlott és akár többen is játszhatnak egyszerre. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választasz, de általában 20-30 percet vesz igénybe egy játék. A játékban 16 fából készült zseton található, amelyeket úgy kell elhelyezni a játéktáblán, hogy minden sorban és oszlopban csak egyszer forduljon elő ugyanaz a szám vagy szimbólum. A játék négy nehézségi szinten játszható, így mindig van kihívás a játékban. A Crazy Sudoku logikai játék több, mint 40 feladvánnyal rendelkezik, így nem csak azoknak ajánljuk, akik kedvelik a számokat és a logikát, hanem azoknak is, akik szeretnek kihívások elé állni. A játék tervezésekor a kreativitásra és az innovációra koncentráltak, így garantált a szórakozás és a fejlesztő hatás. A Djeco márka elkötelezett abban, hogy minőségi és egyedi játékokat kínáljon, amelyek segítik a gyerekek kreativitását és képességeit fejleszteni. A Crazy Sudoku logikai játék a Djeco egyik legnépszerűbb terméke, amely számos díjat nyert már el a játéktervezés területén. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely segít a logikai készségek fejlesztésében és garantálja a szórakozást, akkor a Djeco nemzetközi sudoku logikai játék az, amire szükséged van. Tedd próbára ügyességedet és élvezd a játék izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Nemzetközi sudoku – Logikai játék – Crazy sudoku – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Virágok – Tetoválás – Aqua flor – DJ09616, Montessori Fűzős játék kreatív játék – Quercetti, Szivárvány pasztel – Építőjáték – Lule Toys, Madaras kreatív szett – Spiral season – Djeco