Szín memória – Sorrendiség – Crococroc – DJ01629

7 540 Ft

Cikkszám: 3070900016293 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy fából készült krokodil, amely felfalja a színes darabokat. A gyermek a kártyát úgy helyezi el, hogy a krokodil hasa rejtve van. Ezután a kártyán lévő utasításokat követve vakon behelyezi a színes darabokat. Egy játék 3 éves kortól, hogy szórakozva tanulj! A Szín memória – Sorrendiség – Crococroc egy olyan játék, amely garantáltan lefoglalja a gyerekek figyelmét és fejleszti a koncentrációjukat. A játékban egy fából készült krokodil rejtőzik, aki színes játékdarabokat falt be. A gyerekeknek feladatuk, hogy helyesen rakják sorrendbe a színeket, majd behelyezzék a fakorongot a krokodil szájába. Az utasításokat követve, az emberi emlékezőképesség kihívásokat állít a gyerekek elé, miközben az egyes színek helyes sorrendjét figyelik. A játék során a gyerekek szórakozva tanulhatnak. Az önkorrigáló kártyáknak köszönhetően a gyerekeknek lehetőségük van ellenőrizni a válaszaikat, így a játékban való részvétel még inkább élményszerűvé válik. Azonban a játék nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatása is van: a színek felismerése, a sorrendiség megértése és a koncentráció fejlesztése mind hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez. A játék 1 fa krokodilt, 20 színes fa játékfigurát és 20 kártyát tartalmaz. Az Olivier Latyk által tervezett játék alkalmas 3 éves kortól kezdve, és a méretei 21 x 10 x 2,5 cm. A Djeco márkájú játékokra jellemzően, a Szín memória – Sorrendiség – Crococroc is minőségi alapanyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú játékélményt nyújt. A Szín memória – Sorrendiség – Crococroc játék ideális választás minden olyan szülő számára, aki szeretné fejleszteni gyermekének képességeit, miközben szórakoztatja őket. A játék rendkívül egyszerű és könnyen megérthető, így a gyerekeknek nem kell aggódniuk a bonyolult szabályok miatt. A játék időtartama változó, és attól függ, hogy mennyire ügyesek a játékosok. A játék megnyugtató és szórakoztató, miközben fejleszti a gyerekek agyát és képességeit. Ne habozz, szerezd be a Szín memória – Sorrendiség – Crococroc játékot, és biztosan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Szín memória – Sorrendiség – Crococroc – DJ01629 lhaj 7540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Pop Art – Matrica techinika – Totally Pop – DJ09371, Méhecskés fa puzzle – 4 db-os – Pino Toys, Arty toys hercegnő – Nina & ze mirror – Djeco, Táncoló kislány – Zenélő ékszerdoboz – Budding dancer – Djeco