Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367

4 150 Ft

Cikkszám: 3070900083677 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy egyszerű és szórakoztató színes játék. A majmok megnyeréséhez a gyerekeknek meg kell találniuk az anyukájukat. Nagyon egyszerű: minden anya a 3 kismajmának a színét viseli. 2 játékmód: a tanulásos, ahol a gyermek egyedül fedezi fel a színeket egy felnőtt segítségével. A második játékmód a reakciósebességről szól (2 játékosnak). Az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 egy fantasztikus játék, amely nem csak szórakoztató, hanem nagyszerű tanulási eszköz is. A játék célja, hogy a gyerekek megtanulják a színeket, miközben egy izgalmas játékot játszanak. A játékban két játékmód van, lehet egyedül vagy egy felnőtt segítségével játszani, vagy két játékos lehet. A játékidő rövid és kiszámítható, így a gyerekek nem fáradnak el, és élvezik a játékot. Az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 kiváló minőségű műanyagból készült kártyákból áll, így tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. A kártyák formásak és imádnivaló rajzokkal vannak ellátva, így a gyerekek teljesen beleszeretnek a játékba. Az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 egyedi szórakozási lehetőséget kínál a gyermekeknek, és segít abban, hogy az első színek megismerésével előre lépjenek. A játék ajánlott életkor 2-5 éves korosztálynak, és 2 játékos számára alkalmas. Az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 elnyerte a Legjobb Gyerekjáték díjat, és nagyon népszerű a gyerekek körében. Ragyogó színek, érdekes játékmenet és az első színek megismerése – az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 egy olyan játék, amelynek minden gyerek örülni fog. Ha szeretnéd támogatni a gyermeked színfelismerő képességének fejlesztését, akkor vásárold meg az Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 játékot az gekkotoys.hu webáruházban.

Gyakori kérdések

Ár a Első színek – Színválasztó játék – Primo Ludo – Colors – FSC MIX – DJ08367 lhaj 4150 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Tapintós formakereső – Formakereső – TactiloBasic – FSC MIX – DJ06214, Eduludo sticks – fejlesztő játék – Djeco, Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147, Candy hercegnő – játékfigura – Candy – Djeco