Kis barátok dominó – Dominó – Domino Little friends – DJ08185

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900081857 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Domino Petits amis egy állatos témájú képfelismerő és számtanulási játék. Elősegíti a megfigyelőképességet. Vastag kartonból készült, könnyen megfogható kártyák. Kocka alakú doboz, amely ideális ajándéknak, és a zsinórral könnyen szállítható. A Domino Little Friends a Djeco-tól egy igazán kreatív és szórakoztató játék, amely az egész család számára élvezetes. Ez a játék egy állatokkal teli dominó játék, amely segít a gyerekeknek az állatok megismerésében és a számokkal való játszásban. A dominó játék 28 vastag kártyadarabból áll, amelyek könnyen megfoghatóak, így még a legfiatalabb gyerekeknek sem jelent problémát a játék. A játék egyik oldalán állatokat láthatunk, a másik oldalán pedig számokat. Így a gyerekeknek két lehetőségük van a játékra: az állatokat vagy a számokat használják a játék során. A kocka alakú doboz zsinórral ellátott fogantyúval rendelkezik, így a játékot könnyedén hordozhatjuk és bárhová magunkkal vihetjük. Ráadásul a papírból és kartonból készült darabok FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkeznek, így biztosak lehetünk abban, hogy környezetbarát játékról van szó. A játék alkalmas 3 éves kor felett játszó gyerekeknek, és egy játék kör általában 10-15 percig tart, így a gyerekek nem fáradnak el és továbbra is élvezik a játékot. A Domino Little Friends játék már elnyerte a Tillywig Toy Awards Best Family Fun díját is, így biztosak lehetünk abban, hogy egy kiváló minőségű és szórakoztató játékot vásárolunk. Összességében a Domino Little Friends egy szórakoztató és oktató játék, amely segít a gyerekeknek az állatok megismerésében és a számokkal való játszásban. A játék kiváló minőségű és könnyen hordozható, így bárhova magunkkal vihetjük és szórakoztató időtöltést biztosít az egész család számára. Válasszuk a Djeco Domino Little Friends játékát, és garantáltan nem fogunk csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Kis barátok dominó – Dominó – Domino Little friends – DJ08185 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Kozmikus zseton csúzli – Csináld magad – Kosmik – DJ07913, Szörnyecskék – Memória játék – Sweet monster – DJ08545, Kép párosító – Fa párosító játék – Pino Toys, Dominójáték – Domino farm – Djeco