Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614

1 760 Ft

Cikkszám: 3070900096141 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Két boltív ideiglenes tetoválásokkal a szuperhatalmú hősökről és a gonosztevőkről, akik ellen harcolnak. A gyerekek legnagyobb örömére fémszínű részletekkel díszítettek! A könnyű felhordás érdekében előre levágott, és kevés vízzel felhordható. A Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás egy fantasztikus játék, amely garantáltan elvarázsolja a gyerekeket! Két ív ideiglenes tetoválást tartalmaz, amelyek megjelenítik a szuperhősök és a gazemberek izgalmas világát. A tetoválásokat fémes hatással díszítették, így azok még varázslatosabbá válnak. A könnyű felhordás érdekében a tetoválások előre kivágottak, és kevés vízzel felhordhatók. A bőrgyógyászatilag tesztelt tetoválások biztonságosak a gyerekek számára, és a lapok FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készültek. Az eltávolítás is egyszerű, szappanos vízzel vagy enyhe tisztítótejjel könnyedén eltávolíthatók. A játékot 3 éves kor felett ajánljuk, és két vagy több játékos számára készült. A termék méretei 15 x 23 cm, így könnyedén elfér a gyerekek hátizsákjában vagy játéktáskájában. A Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a szuperhősöket és az izgalmas kalandokat. A játék elősegíti a kreativitást és a képzelőerőt, és garantáltan órákig szórakoztatja a gyerekeket. Rendeld meg most a gekkotoys.hu-ról, és ajándékozd meg gyermekedet ezzel a fantasztikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614 lhaj 1760 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Űrrakéta – Csináld magad – Space rocket – DJ08009, Tündérkés varázslópálca – Csináld magad – Little fairies, Virágoskert – Kollázs készítő – Collages – Petals – Djeco, Többszínű viasz kréta – Kreatív – 6 multicoloured flower crayons – DJ09006