Róka család – Képalkotás jancsi szöggel és festéssel – The fox family – DJ09897

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900098978 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Festékes doboz a rókacsalád díszítéséhez és újrateremtéséhez. Három nagyméretű karaktert kell festeni. Miután az asztalt letakarta a terítővel, a gyermek ecsetvonásokkal megfest minden elemet. Miután a darabok megszáradtak, összeilleszti őket a mintakapcsokkal, hogy újraalkossa: a róka apát (50 cm), az anyát (40 cm) és a babát (28 cm)! A Djeco Róka család festékes doboza tökéletes választás a 3-6 éves gyerekeknek, akik szeretnek alkotni és játszani. A dobozban található nagyméretű karakterek: a róka apa (50 cm), az anya (40 cm) és a baba (28 cm), amiket a gyerekek saját maguk festhetnek meg. Az ecsetvonásokkal való festés kihívást jelent és fejleszti a finommotoros képességeket, miközben a kicsik szórakoznak az alkotással. A festéshez szükséges anyagokat is tartalmazza a doboz: egy paletta 8 gouache színnel és 1 ecsettel, 32 mintacsipesz és 12 különböző formájú színező lap. Az abszorbens papírok különösen alkalmasak a festéshez, és a műanyag terítő védi az asztalt a szivárgásoktól. A Róka család festékes doboz egy kreatív és szórakoztató tevékenységet kínál a gyerekeknek, amely mellett fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. Az eredmény mindig gyönyörű lesz, hiszen a számos előre kivágott elemet eltávolíthatják, ha átfestik a szélét. A lépésről lépésre útmutató és a szöveg nélküli használati utasítás segít a gyerekeknek elkészíteni a különböző figurákat. A Djeco márka garantálja a minőséget és a biztonságot, így a Róka család festékes doboza egy tartós és biztonságos játék, amely sok-sok órányi szórakozást kínál a gyerekeknek. A doboz mérete 30 x 23 x 4 cm, így könnyen tárolható és szállítható. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek kreativitása és kézügyessége fejlődjön, válaszd a Djeco Róka család festékes dobozát!

Gyakori kérdések

Ár a Róka család – Képalkotás jancsi szöggel és festéssel – The fox family – DJ09897 lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Barátságos bestIák – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658, Bújkáló állatok – Karctechnika marok fával – Learning about animals – DJ00041, Hableányos álomőrző – Csináld magad – Gentle mermaid – Djeco, Körök körben – Origami – Round and round – Djeco – DJ09056