Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127

7 750 Ft

Cikkszám: 3070900031272 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy doboz 24 mágneses fadarabbal a farm témájában. Fedezze fel a farmot és állatait. Kedves illusztrációk, amelyeket a kicsik imádni fognak. Egy doboz a könnyű tároláshoz. Játsszon és találjon ki történeteket sok fantáziával. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült termék. Tartalom: 24 mágneses fadarab. Életkor: + 2 év Csomagolási méret: 22 x 19 x 4 cm A Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127 egy fantasztikus játék, ami garantáltan lefoglalja a gyerekek figyelmét. A farm témájú, mágneses fadarabokból álló készlet 24 darabot tartalmaz. A dobozban könnyen tárolható, így kényelmesen tartható rendben, és mindig kéznél van, ha a gyerekek játszani szeretnének vele. A játék célja, hogy a gyerekek megismerjék a tanyán élő állatokat és a farmot, mindezt játékos és interaktív módon. A mágneses fadarabok lehetővé teszik, hogy a gyerekek kreatív módon alkossanak, építsenek, kirakjanak és mesehősöket találjanak ki, akár együtt a barátaikkal, akár egyedül. Az ízléses, bájos illusztrációk segítenek a gyerekeknek a játék során a fantáziájuk megmozgatásában, így még nagyobb élményt nyújt a játék. A Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127 FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, ami azt jelenti, hogy környezetbarát anyagokból készült. A játék alkalmas 2 éves kortól, így a kicsik is biztonságosan játszhatnak vele. Fontos figyelmeztetni, hogy a mágneses részek lenyelése esetén azonnal hívjunk orvost. Bármilyen alkalomra ajándékozható lehet, hiszen egyedi, érdekes és szórakoztató játék. A Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127 elnyerte a Legjobb játék díjat is, amely bizonyítja, hogy minőségi és kiváló játék. Vásárolja meg a Djeco márkájú Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127-t, és ajándékozza meg a gyerekeket egy fantasztikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Mágneses farm – Mágneses formakirakó – Farmix – DJ03127 lhaj 7750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés - Hasonló termékek: Festő művésznő – Djeco Tinyli – Barbouille & Gribs – DJ06951, Medve harcos művészi figura – Goran – Djeco, Szörny és szörnyeteg – Arty Toys – Terrible & Monster – Djeco – DJ06839, Knights – Volcano – Arty Toy figura – Djeco – DJ06741