Monstre toi – Figyelem fejlesztő kártyajáték – Monstre toi – DJ05091

5 790 Ft

Cikkszám: 3070900050914 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Monstre toi kártyajáték egy szórakoztató megfigyelő és memóriajáték 6 éves kortól. Mi a közös a szörnyekben? Figyelmes keresés és jó memória szükséges ahhoz, hogy megtaláld a vicces szörnyek bandájának hasonlóságait. A Djeco Monstre Toi kártyajáték egy szórakoztató és fejlesztő játék, amelyet 6 éves kortól ajánlunk, egészen 99 éves korig. A játék ideális lehetőség arra, hogy fejleszd megfigyelőképességedet és fotografikus memóriádat, miközben vidám szörnyeket fedezel fel. A játékban 1-4 játékos játszhatnak együtt, és a játékidő körülbelül 15 perc. A kiváló minőségű és erős kártyákból álló játék a tartós FSC minősítésű papírból és kartonból készült, így hosszú távon is élvezheted a játékot. A játék kétoldalas kártyái nagyobb kihívást jelentenek a memorizálásban, és a játék szabályai egyszerűek, de a játék maga igazán nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A játékhoz tartozó kompakt tárolódoboznak köszönhetően a játékot bárhová magaddal viheted. A játék tartalma 24 kis szörny kártya (1. és 2. szint), 80 nagy kihíváskártya (1. és 2. szint), valamint játékszabályok, amelyek 10 nyelven érhetőek el. A játék szerzője Erwan Marin, és a tervezője Clément Lef?vre. A Djeco Monstre Toi kártyajáték több díjat is elnyert a játékfejlesztés terén, ami azt mutatja, hogy nagyon népszerű és jól fogadott játék a gyerekek és felnőttek körében. Ha szeretnél egy szórakoztató és fejlesztő játékot, akkor a Djeco Monstre Toi kártyajáték biztosan tetszeni fog neked is.

Gyakori kérdések

Ár a Monstre toi – Figyelem fejlesztő kártyajáték – Monstre toi – DJ05091 lhaj 5790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Barik és a farkasok – Kártyajáték – Swip'Sheep – DJ05145, Csodás élet a farmon, 35 db-os megfigyelő puzzle – Djeco, Cári tiarák – Csináld magad – Enchantresses – DJ07909, Versenyautók Puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Racing cars – DJ08148