Viruló pomponok – Képalkotás pomponnal – An explosion of pompons – Djeco – DJ09872

9 560 Ft

Cikkszám: 3070900098725 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

DJECO kézműves csomag 3-6: Pom-pom robbanás. A 3-6: pom-pom robbanás kézműves csomaggal a 3 éves és idősebb gyermekek önállóan készíthetnek színes, háromdimenziós képet. A Djeco Viruló pomponok játék egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek képzelőerejét és kreativitását kibontakoztassuk. A játék lehetővé teszi, hogy a gyermekek maguk is alkossanak gyönyörű és színes képeket pomponokkal, amelyek garantáltan szemet gyönyörködtetőek lesznek. A játékhoz tartozó kártyákon csodás illusztrációk találhatóak, amelyek egyszerűen csak készen állnak arra, hogy a gyerekek ráhelyezzék a pompon csöveket. Az öntapadós véggel ellátott csöveket a kártyákra ragasztják, majd eltávolítják az átlátszó részt, hogy a pompomok színei szépen előtűnjenek. A játék összes tartalma, beleértve a ragasztóhengereket és a színes magyarázó füzetet is, a dobozban található. A Viruló pomponok játék kifejezetten a 3-6 éves korosztály számára ajánlott, és garantáltan órákig elfoglalja majd a kicsiket. A játék nem csak szórakoztató, hanem a finommotoros készségek és a kéz-szem koordináció fejlesztésében is segít. A Djeco márka híres arról, hogy fantasztikus játékokat kínál a gyermekek számára, amelyeket a felügyelet nélkül is játszhatnak. A Djeco Viruló pomponok játék megnyerte a Djeco Design Award díját, ami azt bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, de stílusos is. Összességében, a Djeco Viruló pomponok játék egy kiváló ajándék az apróságoknak, akik élvezzék a kreatív játékot és szeretik az élénk színeket. A játék segít a finommotoros készségek és a kéz-szem koordináció fejlesztésében, és szórakoztató eszköze lehet az otthoni szórakozásnak. Ne habozzon, vásárolja meg a Djeco Viruló pomponok játékot ma, és élvezze a gyerekek örömét és boldogságát!

Gyakori kérdések

Ár a Viruló pomponok – Képalkotás pomponnal – An explosion of pompons – Djeco – DJ09872 lhaj 9560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Kirakós gyorsasági játék -Tangram – Djeco, A Paradicsomban – Csillámos matrica készlet 30 db-os – Paradise, Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Djeco, Színes úszógumi 3 változatban ? Intex