Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel – Friendships – DJ09434

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900094345 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts mesés képeket apró gyémántokkal! Barátságok csillámos kreatív szett a Djeco-tól! A Djeco, a gyerekek kreativitását és képzelőerejét segítő játékokra specializálódott márka bemutatja legújabb termékét: a Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel játékot! Ezt az izgalmas és szórakoztató játékot ajánljuk minden 7 évesnél idősebb gyermeknek, akik szeretnének különleges és csillogó képeket alkotni. A játék lényege az, hogy a gyerekek fazettált mini gyémántokkal díszíthetik a különböző motívumokat. A mini strasszköveket először a válogató tálcába öntik, majd a ceruzával egyenként felveszik őket, hogy az előkészített ragasztófelületekre helyezzék őket. A kézikönyv utasításait követve biztos a siker, és apránként a motívumok fényt és textúrát nyernek. A játék nem csak szórakoztató, de remekül fejleszti a finommotorikát, a koncentrációt és a kreativitást is. A gyerekeknek lehetősége nyílik különböző színek és formák kombinálására, így a képalkotás során fejleszthetik az esztétikai érzéküket is. A Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel játékot egyedül vagy akár barátaikkal is játszhatják a gyerekek. A játékhoz nem szükséges különösebb előképzettség vagy készség, így bárki könnyedén belevághat és élvezheti a kreatív alkotást. A Djeco márka már számos elismerést kapott játékaiért, azonban a Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel játék még nem részesült ilyen díjban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy ez a játék is nagy sikert fog aratni a gyerekek körében. Rendelje meg most a Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel játékot a Djeco-tól, és segítse gyermekét abban, hogy kibontakoztassa kreativitását és képzelőerejét!

Gyakori kérdések

Ár a Barátságok – Képalkotás csillogó gyöngyökkel – Friendships – DJ09434 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Varázs kalap – Figyelem emlékezet fejlesztő társasjáték – Magic Hat – DJ08536, Similix – Gyorsasági kártyajáték – Similix – DJ05087, Djeco Puzzle – Eléphant – 150pcs, Istennők – Képalkotás csillámporal – Divine – DJ09383