Játék ruhafoga vállfával Pomea játékbabákhoz – Szerepjátékhoz – Clothes Rack & 3 hangers – DJ07861

9 560 Ft

Cikkszám: 3070900078611 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A francia Djeco márkájú ‘Pomea’ fából készült ruhatartó állvány három akasztóval a rendezett házat kedvelő babaszülőknek. A három színes akasztóval a babaruhák rendezetten felakaszthatók. A Pomea játékruha állvány és akasztók a Djeco-tól ideális kiegészítője a szerepjátékok kedvelőinek. A fából készült ruhatartó három darab ruhafogassal van ellátva, amelyekre bármilyen Pomea játékbabának felöltöztetheted kedvenc ruhadarabjait. A természetes fa anyagának köszönhetően a baba szobájába is jól illeszkedik, és stílusos megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának. A játékruha állvány és akasztók a kreatív szerepjátékok színes világába kalauzolják a gyerekeket, és segítenek kifejezni azokat az elképzeléseket, amiket a játék során megálmodnak. A ruhatartó dobozban kényelmesen tárolhatod a ruhákat, és mindig rendben és szépen lesznek elhelyezve. A Djeco minőségi termékeivel biztos lehetsz abban, hogy a játék során minden apró részletre odafigyeltek, így a játéklehetőségek szinte végtelenek. A játékruha állvány és akasztók 3 éves kor felett ajánlott, és a tartalom egy fából készült állványból és három darab fa ruhafogasból áll. A fa anyag FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a fa eredete fenntartható és környezetbarát. Ez a pomea by Djeco termék (Djeco cikkszám: DJ07861) tökéletes ajándék lehet minden kislánynak, akik szeretnek babákkal játszani és öltöztetni őket. A szerepjátékok során azonban nem csak az öltözködésről lesz szó, hanem a gyerekek fantáziáját is fejleszti, és segít abban, hogy kreatív és ötletes gondolatokat találjanak ki. A Pomea játékruha állvány és akasztók segítenek abban, hogy a játék során a gyerekek mindig élvezhessék az öltöztetés és a szerepjátékok izgalmas világát.

Gyakori kérdések

Ár a Játék ruhafoga vállfával Pomea játékbabákhoz – Szerepjátékhoz – Clothes Rack & 3 hangers – DJ07861 lhaj 9560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Varázslat – Tetoválás – Lucky charms – DJ09596, Vízfesték korongos 36 szín . 36 colours cakes – Djeco, Ha nagy leszek . – Formadobozos puzzle – Jobissimo – DJ03086, Guruló dínók – Tologatós fa játék Sárga – Lule Toys