Varázslatos társak – Varázs színező – Animalo-Len – DJ09069

4 280 Ft

Cikkszám: 3070900090699 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Aranyos Djeco mágikus színező, amely egy mágikus tollból és négy vicces állat motívumból áll. A Djeco varázsszínező tollat vízzel töltjük meg, majd a gyerek kiszínezheti a motívumokat, ahol a varázslatos színek megjelennek. Amikor a képek ismét megszáradtak, kezdheti elölről. Ajánlott életkor: 18 hónap + Méretek: – Motívumok: 26 x 19,5 cm A Djeco Varázslatos társak – Varázs színező – Animalo-Len – DJ09069 egy fantasztikus színezőkönyv, amely garantáltan leveszi a gyermekek lábáról! A gyerekek imádni fogják a színes állatokat, amelyek rejtőznek a képeken, és a vízzel töltött toll segítségével felfedezhetik azokat. A színezőkönyv 4 színező lappal, 1 vízzel töltött tollal és 1 merev kartonlappal érkezik, így a gyermekek mindig kéznél tarthatják a szórakozást, bárhol is legyenek. A színezőkönyv tervezője Marion Billet, aki kiválóan tudja, hogyan keltse fel a gyermekek érdeklődését a fantasztikus állatok iránt. Az Animalo-Len mérete 20 x 26 cm, így könnyen elfér a táskában, és bárhová magunkkal vihetjük. Az életkor ajánlása 18 hónap, így a kicsik is élvezhetik a színezés örömét, és az idősebbek is kedvükre alkothatnak. A Djeco márka a minőségi játékokról és játéklehetőségekről szól. A cég célja, hogy minőségi termékeikkel segítsék a gyermekek fejlődését, és inspirálják őket a játékra és a kreativitásra. Az Animalo-Len Varázs színező a Djeco elnyert díjai közé tartozik, és hisszük, hogy te is szeretni fogod, amint először a kezedbe veszed. Ha szeretnéd, hogy gyermekeidnek valami különlegeset adj, ami nem csak szórakoztatja, hanem fejleszti is őket, akkor a Djeco Varázslatos társak – Varázs színező – Animalo-Len – DJ09069 a tökéletes választás. Rendeld meg még ma, és tapasztald meg a varázslatot, amit ez a színezőkönyv nyújtani tud!

Gyakori kérdések

Ár a Varázslatos társak – Varázs színező – Animalo-Len – DJ09069 lhaj 4280 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Similix – Gyorsasági kártyajáték – Similix – DJ05087, Barátságos bestIák – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658, Erdei állakák – Origami – Animals – Djeco, Daru – Fa játék – Lule Toys