Louison és Aby – Tinyly – Louison & Aby – DJ06962

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900069626 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Édes játékfigurák Louison & Aby a francia Djeco márka Tinyly sorozatából. Méhtündér Louison egy kis harcos. Egyik kezében virágpajzsot, a másikban kardot tart. Elkíséri őt kis barátja, Aby. A figura mérete: 7,5cm A Louison és Aby – Tinyly – Louison & Aby játékfigurák fantasztikus lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy kreatívak legyenek és elképzeléseik szerint játszhassanak. A két játékfigura együtt egy izgalmas és édes történetet alkot, amelyet a gyermekek maguk is folytathatnak. A játékfigurák mérete kicsi, azonban figyelmet keltő részletekkel rendelkeznek, amelyek a gyermekeknek nagy örömet szereznek. Louison, az édes méhtündér, egy kis harcos, aki virágpajzsot és kardot tart a kezében. Aby, a kis barátja, elkíséri őt minden kalandban. A játékot egy vagy több gyerek is játszhatja, és ajánlott korosztály 4 és 9 év közötti gyerekek számára. A játékidő változó, hiszen a gyerekek saját elképzeléseik szerint játszhatnak, azonban biztosak lehetnek benne, hogy hosszú órákig szórakoznak majd a játékfigurákkal. A Louison és Aby – Tinyly – Louison & Aby játékfigurák több díjat is elnyertek a kiváló minőségük és a gyermekek számára nyújtott fantasztikus játékélmény miatt. A Djeco márka pedig az egyik legmegbízhatóbb játékgyártó a piacon, amely kiváló minőségű és fantáziadús játékokat kínál a gyermekek számára. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid fantáziadús és érdekes játékokkal játszanak, akkor a Louison és Aby – Tinyly – Louison & Aby játékfigurák az ideális választás. A kicsik garantáltan élvezni fogják a kreatív játékot és a fantasztikus történeteket, amelyeket a játékfigurákkal elképzelhetnek. Rendeld meg most a Djeco webshopjából és biztosítsd számukra a legjobb játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a Louison és Aby – Tinyly – Louison & Aby – DJ06962 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Betűs karkötő készítő – Karkötő készítő – Letter Threading – DJ00012, Pillangós baba pelenkázó táska – Pomea baba kiegészítő – Changing bag Blue Fly – DJ07851, Állatos mozaik kép készítés 3D hatású – Mosaic – Milfiori – Djeco, Chipe Cocos – Gondolkodást fejlesztő társasjáték – Chipe Cocos – DJ08594