Istennők – Képalkotás csillámporal – Divine – DJ09383

7 790 Ft

Cikkszám: 3070900093836 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A francia Djeco márka Divine elragadó festménykészletét Alfons Mucha szecessziós művész munkái ihlették. Kreatív játékok, amelyek megismertetik a kis művészeket a nagy mesterekkel. A gyerekek az üres, öntapadós négyzetek csillámporral való megfestésével egészítik ki a festményeket. Ennek során követhetik a festményen található utasításokat, vagy létrehozhatják saját színkombinációikat. Az Istennők – Képalkotás csillámporal festménykészlet ideális választás azoknak a kreatív gyerekeknek, akik szeretnének betekintést nyerni a szecesszió világába. A francia Djeco márka által készített festménykészlet Alfons Mucha művészeti stílusát ötvözi a csillámporral, hogy valami egészen különlegeset alkossanak. A készletben található négy különböző méretű, előre elkészített festmény, amelyek mindegyike egy istennőt ábrázol. A gyerekeknek csak ki kell választaniuk, hogy melyik színekkel szeretnék kidekorálni a festményt, majd bele kell meríteniük a spatulába a csillámporral, és egyesével fel kell ragasztaniuk a megfelelő helyekre. Az eredmény egy ragyogó, csillogó műalkotás lesz, amelyet büszkén ki lehet tenni a szobába. A festménykészletet 7 éves kortól ajánljuk, és akár 4 gyerek is játszhat vele egyszerre. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen hosszú időt szánunk a festésre. Mindenesetre garantáltan lekötő és izgalmas időtöltést nyújt a gyerekeknek. Az Istennők – Képalkotás csillámporal festménykészlet számos díjat nyert már, köztük a 2018-as Toy Award Germany Winner elismerést is. A Djeco márka neve pedig garancia arra, hogy minőségi és környezetbarát játékot kapunk a pénzünkért. A festménykészlet anyagai FSC tanúsítvánnyal rendelkező karton és papír, így biztosak lehetünk abban, hogy a játék környezetbarát és fenntartható. Ha szeretnéd, hogy a gyereked fejlődjön a művészetekben, és emellett szórakozzon is, akkor az Istennők – Képalkotás csillámporal festménykészlet a tökéletes választás. Adj neki lehetőséget arra, hogy kreatívan kifejezze magát, és alkossatok együtt valami igazán egyedi és csillogó alkotást.

Gyakori kérdések

Ár a Istennők – Képalkotás csillámporal – Divine – DJ09383 lhaj 7790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Éden kertbene – Matrica gyűjtemény 160 db – Paradise – DJ09271, Járművek és munkagépek lépései – Step by step – Arthur and Co – Djeco, Varázs kalap – Figyelem emlékezet fejlesztő társasjáték – Magic Hat – DJ08536, Viruló pomponok – Képalkotás pomponnal – An explosion of pompons – Djeco – DJ09872