Utazás a világ körül – Társasjáték – Around the world – DJ08598

9 940 Ft

Cikkszám: 3070900085985 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Világkörüli útja során ezer és egy felejthetetlen várost látogat meg. Oszd meg ezt az utazást barátaiddal és küldj képeslapokat! Kinek lesz a legjobb az útja? Egy utazás játék. Egy gyönyörű utazás a világ körül. Az Around the World társasjáték a Djeco márkától egy izgalmas utazási kalandra invitálja a játékosokat. A játék során 1001 városba látogathatunk el, és barátainknak küldött képeslapok segítségével oszthatjuk meg utazásunk élményeit. Az Around the World játék 2-4 játékos számára ideális, és egy parti akár 15 percben is lejátszható. A tartalom az alábbi elemekből áll: 1 játéktábla, 16 képeslap, 1 kocka, 4 utazó játékfigura, és 3 különleges jármű játékfigura. A játékszabályok 10 különböző nyelven érhetők el, így akár külföldi barátainkkal is játszhatunk. Az Around the World társasjátékot Matthew Dunstan és Théo Rivi?re készítették, a tervezője pedig Kate Maclelland. Az életkorra való tekintettel, a játék már 6 éves kortól ajánlott mindenki számára. A doboz méretei 30 x 28 x 4 cm, így könnyen tárolható és szállítható. Az Around the World játék már elnyerte a 2019 Spiel Gut díjat, amely bizonyítja a játék magas minőségét és értékét. A játék célja a barátainkkal való interakció, az élmények megosztása és az izgalmas világ felfedezése. Ha te is szeretnéd átélni az utazás és kaland élményét, akkor az Around the World társasjáték neked való! Fedezd fel a világ csodáit, és oszd meg barátaiddal az élményeidet!

Gyakori kérdések

Ár a Utazás a világ körül – Társasjáték – Around the world – DJ08598 lhaj 9940 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Első formák – Formaegyeztető játék – Primo Ludo – Shapes – FSC MIX – DJ08368, Elbűvölő természet – 3D Képalkotás – Felt – Sweet nature – Djeco, Rókás kasztanyetta – Gyermek hangszer – Castanet – DJ06030, Orvosi táska – Pomea baba kiegészítő – Visit to the doctor – DJ07854