Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték

2 640 Ft

Cikkszám: 5011863001849 Kategória:
Mark: Orchard

Leírás

Pörgessük a pörgettyűt, és vegyük el a kártyát. De mielőtt elvennénk, meg kell tippelni, vajon milyen ékkő lesz a hátoldalán? A kártya csak akkor a miénk, ha jól tippeltünk. A MiniGames sorozat tagja, kisdobozos. Gyűjtsd össze a legtöbb ékszert az egyszarvú kincsesládájába ebben a varázslatos színtipró játékban! Találd ki az ékszerek színét, mielőtt felfordítod a kártyákat. Fejleszd a színfelismerő képességet Tökéletes ajándék a fiatal egyszarvúrajongóknak 3-7 éves korosztály számára alkalmas Ki gyűjti össze a legtöbb drágakövet ebben a varázslatos színtipró játékban? Pörgesd meg a pörgettyűt, és válaszd ki a megfelelő Napot, Holdat vagy csillagot. Mielőtt az egyszarvúak kincsesládájába raknád a drágaköveket, ideje elkezdeni a találgatást! Milyen színűek lesznek a drágakövek? Ha a játékos helyesen tippel, a drágakövek az övéi lehetnek, de ha téved, vissza kell tennie a kártyát az asztalra. Az a játékos nyer, akinek a játék végén a legtöbb drágakő van a kincsesládájában! Az Unicorn Jewels ösztönzi a színfelismerést és fejleszti a számolási készséget. A játék 3-7 éves korosztály számára alkalmas, és kis, kompakt méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas az otthoni és az utazás közbeni varázslatos szórakozásra. Tartalom: A játék tartalma: 1: 4 egyszarvú játéktábla 18 kártya 1 pörgettyű Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)Az Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték egy varázslatos színtipró játék, amelyből nem hiányozhat a színfelismerés és a számolási készség fejlesztése sem. A játék célja, hogy a játékosok minél több drágakövet gyűjtsenek az egyszarvú kincsesládájába, azonban ehhez először ki kell találniuk, milyen színű lesz a kártya hátoldala. Ha a játékos helyesen tippel, a kártya az övé lesz, ha pedig téved, vissza kell tennie a kártyát az asztalra. Az a játékos nyeri a játékot, akinek a játék végén a legtöbb drágaköve van a kincsesládájában. Az Unicorn Jewels a MiniGames sorozat tagja, kisdobozos, ami miatt tökéletesen alkalmas az otthoni és utazás közbeni varázslatos szórakozásra. A játék 3-7 éves korosztály számára készült, így bátran ajánljuk minden fiatal egyszarvúrajongónak. Az Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték tartalma egy pörgettyű, 18 kártya és 4 egyszarvú játéktábla. A játék ideje rugalmas, és a játékidő csak attól függ, milyen gyorsan tudják a játékosok a kártyák hátoldalának színét kitalálni. Az Unicorn Jewelsnek számos díja van, ami bizonyítja, hogy a játék valóban nagyon szórakoztató és értékes. A játék nem csak a szórakozásra koncentrál, hanem játékos módon fejleszti a gyerekek képességeit is. A legjobb ajándék az Unikornisok kincseit szerető gyerekeknek, akik szeretik a színeket és a játékot. A Unicorn Jewels egy értékes kiegészítője lehet minden otthoni játékok gyűjteményének. Hajrá, pörgessük a pörgettyűt, és vegyük el az Unikornisok kincseit!

Gyakori kérdések

Ár a Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték lhaj 2640 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Faber-Castell: Multimark alkoholos filctoll szett 0,6 mm 4 db, Hajpánt készítő készlet – Kretív szett – Precious – Djeco, Bata waf kártyajáték kicsiknek – Djeco, A dzsungelben 1-10-ig – Megfigyelő puzzle – 1 to 10 Jungle – 54 pcs – DJ07148