Forgatható tenderi mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Sea – DJ01913

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900019133 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Építsd fel a gyönyörű illusztrációt ezzel a kilenc fakockával. A dizájn négy különböző tengeri állatot ábrázoló jelenetet tartalmaz. A kicsik imádni fogják a blokkok etetését a fa rudakra. 4 tengeri témájú kirakó. A 9 fakocka 3 függőleges rúdra van felfűzve, hogy segítsen a gyermeknek helyesen elhelyezni őket. Tartalom: A játékban található játékkockák a következő elemekből állnak: – A kockák a játéktáblákból állnak: 1 fa alap, 9 fakocka és 4 sablonkártya, amelyek segítik a gyermeket. Tervezte: Philip Giordano A Djeco Forgatható Tenderi Mesekocka egy fantasztikus játék, amely 9 fakockával rendelkezik, melyekből egy gyönyörű tengeri állatokat ábrázoló illusztrációt lehet alkotni. A játékot 4 tengeri témájú kirakó játék alkotja, amelyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét. A játék kialakítása lehetővé teszi a kockák felfűzését 3 függőleges rúdra, így a gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan helyezik el a kockákat a helyükön. A termék ideális 3 évesnél idősebb gyerekek számára, akik szeretnek kirakózni és játszani. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy milyen gyorsan képes a gyerek felépíteni a tengeri élőlényekből álló illusztrációt. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni a problémamegoldó képességüket, valamint az állatok és a tengeri élőlények megismerését is elősegíti. A Djeco márka hosszú évek óta foglalkozik minőségi játékok készítésével, és ez a Forgatható Tenderi Mesekocka is bizonyítja, hogy a márka igazán kreatív és szórakoztató játékokat tud készíteni a legkisebbek számára. A játék nem csak szórakoztató, de a látványos dizájn miatt dekoratív elemként is szolgálhat a gyerekek szobájában. A játék elnyert több díjat is, amelyek biztosítják a vásárlókat arról, hogy minőségi terméket vásárolnak. A Djeco Forgatható Tenderi Mesekocka egy olyan játék, amelyet a gyerekek imádni fognak, hiszen segíti a kreatív gondolkodásukat és a szórakozásukat is garantálja. Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy fantasztikus játékkal játszhasson, akkor válaszd a Djeco Forgatható Tenderi Mesekockát!

Gyakori kérdések

Ár a Forgatható tenderi mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Sea – DJ01913 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Vizi óriás puzzle – 18 db – Aqua'zules – Djeco, Sajt mentő akció – Kártyajáték – Cheese rescue – Djeco, Élet a ház körül – Lottó játék – Loto The house – DJ08192, Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291