Geometriai egyensúlyozás – SwingoBasic – FSC MIX – Djeco – DJ06215

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900062153 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fedezze fel a SwingoBasic játékot a Djeco Basic kollekciójából, amely egy szórakoztató és oktató játék 3 éves kortól. Egy egyensúlyozó játék, amely fejleszti a geometriai formák tanulását és felismerését, valamint a kicsi és a nagy fogalmát. A kocka utasításait követve a gyermek a színes, mértani alakú állatokat egyensúlyban elhelyezi egy virágon. A SwingoBasic játék egy fantasztikus élményt nyújt a gyerekek számára, akik izgalmas kihívásokat és játékos tanulási lehetőségeket szeretnének. Ez a játék a geometriai formákkal és a különböző méretű állatokkal játszva fejleszti a gyermekek kreatív gondolkodását és finommotorikus készségeit. Az egyensúlyozó játék egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek megértsék a kis és nagy fogalmait, és segít nekik a figyelem és a koncentráció javításában is. A SwingoBasic játék könnyen használható, a kocka utasításait követve a gyerekek egyensúlyban helyezhetik el a geometriai alakokat a virágon. A játék tartalmaz egy fa virágot, egy fakockát és 24 geometriai fadarabot, amelyek mindegyike különböző formájú és méretű. A játék kihívást jelent a gyerekeknek, mivel a lekerekített talpú fa virág nehezebbé teszi az egyensúlyozást. A SwingoBasic játék nem csak szórakoztató, de tanulságos is. Az állatfigurák és a geometriai formák felismerése és az egyensúlyozás fejlesztése mellett, a gyerekeknek lehetőségük nyílik a kreativitásuk megmutatására is. A játék segít nekik abban, hogy önbizalmukat és önállóságukat is fejlesszék. A Djeco SwingoBasic játék 3 éves kortól ajánlott mind a lányoknak, mind a fiúknak. A játék mérete 18,6 x 14 x 4 cm, és könnyen hordozható, így bárhová magunkkal vihetjük. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, és a Djeco márka elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb minőséget és biztonságot nyújtsa a gyermekek számára. A Djeco márka híres a minőségi és oktató játékai miatt, amelyeket világszerte elismertek. A SwingoBasic játék megnyerte a Toy award díjat is, ami a játék magas minőségét és innovatív kialakítását is jelzi. Vásárolja meg most a Djeco SwingoBasic játékot, és ajándékozza meg a gyerekeket egy olyan játékkal, amely nem csak szórakoztató és izgalmas, de segít nekik a fejlődésben és a tanulásban is!

Gyakori kérdések

Ár a Geometriai egyensúlyozás – SwingoBasic – FSC MIX – Djeco – DJ06215 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Jenni ékszerei – Tetoválás – Jenni's jewels – Djeco, Kampókéz kapitány – Kyle – Djeco, Spooky Boo! – Memória kártyajáték – Spooky Boo! – Djeco – DJ05098, BéKaland családi logikai társasjáték