Erdei zenekar megfigyelő puzzle 35 darabos – The orchestr – Djeco – DJ07588

5 450 Ft

Cikkszám: 3070900075887 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ha a rejtvények az erősséged, ez az állatzenekar zene lesz a szemednek és a fülednek! Készíts egy csodálatos remekművet ezzel a 35 darabos készlettel, amely, ha elkészül, egy erdővel lesz tele, tele mindenféle zenélő erdei lényekkel, köztük gitározó rókákkal és szaxofonozó sünökkel! Ha a kirakós elkészült, az ötlet az, hogy a kirakósban keresd meg a szegélyben szereplő elemeket. Az Erdei zenekar megfigyelő puzzle 35 darabos – The orchestr – Djeco – DJ07588 egy fantasztikus játék a gyerekek számára, akik szeretik a kirakókat. A Djeco Observation Puzzles különleges játékok, amelyekben nem csak kirakni kell a puzzle-t, hanem a határ körül elrejtett tárgyakat is meg kell keresni. Ezen kívül minden egyes kirakóshoz egy 38 x 61 cm méretű, ingyenes poszter is jár, amely még nagyobb élményt nyújt a gyerekeknek. A The Orchestra egy gyönyörűen illusztrált puzzle, amelyen rengeteg vadállat található. A 35 darabos puzzle ideális a 3 éves korú gyermekek számára, és nagyon népszerű lesz a lányok és a fiúk körében egyaránt. A kirakós szegélye olyan elemeket tartalmaz, amelyeket a kész kirakósban is megtalálsz, így a gyerekeknek még több kihívást nyújt a játék. A Djeco Puzzle The Orchestra egy fantasztikus tevékenység a gyermekek türelmének fejlesztéséhez, és rendkívül jutalmazó, ha elkészült. A játék ideális arra is, hogy a gyerekek fejlesszék az észlelőképességüket, a problémamegoldó képességüket és a finommotoros készségeiket. Az Erdei zenekar megfigyelő puzzle 35 darabos – The orchestr – Djeco – DJ07588 már elnyerte a szülők és a gyerekek szívélyes tetszését az egész világon. A Djeco márka híres arról, hogy minőségi és fantasztikus játékokat készít a gyerekek számára. Az Erdei zenekar megfigyelő puzzle 35 darabos – The orchestr – Djeco – DJ07588 is egy fantasztikus darab a Djeco termékei között, amely biztosan nagy sikerrel fog járni a gyerekek körében. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlessze a kreativitását és a kézügyességét, akkor ez a játék tökéletes választás lesz. Rendeld meg most, és nézd meg a gyerekek arcán a mosolyt, amikor elkészítik a puzzle-t!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei zenekar megfigyelő puzzle 35 darabos – The orchestr – Djeco – DJ07588 lhaj 5450 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Csodás élet a farmon, 35 db-os megfigyelő puzzle – Djeco, Gurul és borul junior – Építőjáték 51 db Verseny – Zig & Go Junior – Race – DJ05650, Vizi óriás puzzle – 18 db – Aqua'zules – Djeco, Yokai művész puzzle 500 darabos – Djeco – DJ07628