Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel -Wonderland – Djeco – DJ09409

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900094093 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Üveggyöngy képek – Wonderland by Djeco DJ09409 4 tündér témájú minta, amelyet magvas gyöngyökkel tölthetsz ki. A gyerekek a díszítendő területet bekenik ragasztóval, majd a gyöngyökre szórják és szétterítik. A képek csillognak és ragyognak! A Djeco Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel – Wonderland játéka a kreatív gyerekek számára készült. A játék segítségével a gyerekek kifejezhetik kreativitásukat, és egy maguk által dekorált képet készíthetnek. A játék 4 különböző kártyát tartalmaz, amelyek mindegyike egy szép hercegnőt ábrázol az esőben. A játékhoz tartozik 16 tubus különböző színű üveggyöngy, amelyeket a ragasztóra kell szórni a kártyák díszítése érdekében. A süllyesztett területek megakadályozzák, hogy a gyöngyök szétszóródjanak a tevékenység során, így a gyerekek könnyen és szórakoztatóan végezhetik a feladatot. A játék ideális 7-13 éves korú gyerekek számára, akik szeretnek alkotni és kipróbálni új dolgokat. A termék méretei a dobozban 21 x 21 x 4cm, és a játék készlet tartalmazza a ragasztót, az ecsetet és a teljes használati utasítást. A Djeco márka termékei között a Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel – Wonderland játék is nagyon népszerű. A Djeco egy elismert francia játékgyártó cég, amely kreatív és oktató játékokat kínál a gyermekek számára. A gyártó minden terméke magas minőséget és átgondolt tervezést kínál, amelyek kifejezetten azért készülnek, hogy a gyermekek szórakoztató és értékes időt töltsenek el velük. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot ajándékozni a gyermekednek, akkor a Djeco Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel – Wonderland a tökéletes választás. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is. Rendeld meg most, és add egy kis csillogást a gyermeked életének!

Gyakori kérdések

Ár a Hercegnő az esőben – képalkotás gyöngyökkel -Wonderland – Djeco – DJ09409 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Reggeliző készlet – Aurora & Théodore – Djeco, Varázsdallam – zenélő ékszerdoboz – Magic Melody – Djeco – DJ06080, Cuki állatok – Rajzsablonok – Cute companions – Djeco, Vicces állatok – Képalkotás karc technikával – Scratch the funny animals – DJ09094