Űrutazás tetoválások – Space oddity – Djeco – DJ09590

1 760 Ft

Cikkszám: 3070900095908 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mesés színes és sötétben világító tetoválások a Djeco-tól. A 2 ívnyi Space Oddity tetoválás számtalan rakétát, bolygót, űrhajót, robotot és üstököst tartalmaz – tökéletes kis ajándékötlet egy olyan gyermeknek, akinek bármi köze van az űrhöz, vagy aki űr témájú partit tart. Az Űrutazás tetoválások – Space oddity – Djeco – DJ09590 egy fantasztikus játék, amely biztosan elnyeri a gyermekek tetszését, akik szeretik az űrhajók, csillagok és bolygók világát. Ez a mesés színes és sötétben világító tetoválások készlete 2 ívnyi tetoválást tartalmaz, amelyek számtalan rakétát, bolygót, űrhajót, robotot és üstököst ábrázolnak. A gyermekeknek lehetősége van kiválasztani kedvenc motívumukat, majd tetoválást készíteni maguknak vagy barátaiknak. A játékot 3 éves kortól ajánljuk és bőrgyógyászatilag tesztelt. A csomagban találhatók a következők: 2 ívnyi tetoválás (21 x 14 cm). A játék ideális ajándékötlet azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek játszani és kreatív folyamatokban részt venni. A Djeco márka egy nagyon népszerű és elismert márka a játékpiacokon. A Djeco termékei minőségi és innovatív játékok, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Űrutazás tetoválások – Space oddity – Djeco – DJ09590 nemcsak egy fantasztikus játék, hanem egy olyan játék, amely segíti a gyermekek kreatív és képzelőerő fejlesztését. A játék ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék megajándékozni gyermeküket egy olyan játékkal, amely szórakoztatja és fejleszti is őket egyszerre. Vásárold meg a Űrutazás tetoválások – Space oddity – Djeco – DJ09590 játékot most, és add át a gyermekeknek az űr varázslatos világát!

Gyakori kérdések

Ár a Űrutazás tetoválások – Space oddity – Djeco – DJ09590 lhaj 1760 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Vízfesték korongos 36 szín . 36 colours cakes – Djeco, Középkor – Matrica gyűjtemény – Medieval fantasy – DJ09277, Magali kis barátai – Képalkotás minta satírozással – Patterns to rub . Magali's friends – Djeco, Festő hosszú ujjú póló – Festő kötény – Apron – Djeco