Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081932 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka folyamatosan igyekszik olyan játékokat tervezni, amelyek nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik is őket. Ennek a 6 darabos párosító puzzle-nek a segítségével a gyerekek színes állatokat és tojásaikat ismerhetnek meg, miközben fejlesztik a motoros készségeiket is. A mozgó alkatrészek segítségével (a tojás kinyílik és becsukódik), a gyerekek nem csak megtanulnak párosítani, de történeteket is találhatnak ki a színes állatokkal és tojásaikkal. Ez a játék nem csak szórakoztató és egyszerű, de kiváló bevezetés a párosító játékok világába. A Djeco DJ08193 cikkszámú terméke tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerekek játszva fejlesszék a kognitív képességeiket, miközben szórakoznak. A játék ideális 2-4 főnek, és ajánlott korosztály 2-4 év közöttieknek. A Djeco játékokra jellemző, hogy minőségi anyagokból készülnek, és a legkisebbek számára is biztonságosak. A márka számos elismerést kapott a játékiparban, köztük a Parents’ Choice Gold Award, a Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award és a Creative Child Magazine Preferred Choice Award. Vásárold meg a Djeco párosító puzzle-jét, és fedezd fel a gyerekek számára készített minőségi játékok világát!

Gyakori kérdések

Ár a Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Óriás kirakó – 20db – Plum'zules – Djeco, Forgatható tenderi mesekocka – Kirakó 9 db – Puzz-Up Sea – DJ01913, Tigris szülinapja – Fa puzzle 25 db – Puzzlo Happy – DJ01815, Firmin, a kutyus – Formadobozos puzzle 24 db – Firmin, little puppy – DJ07280