Buborék gyöngyök Arany – Ékszerkészítő – Bubble beads, Gold – DJ00026

6 090 Ft

Cikkszám: 3070900000261 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Buborék gyöngyök Arany – Ékszerkészítő egy izgalmas kreatív szett, amely lehetőséget ad arra, hogy saját arany részletekkel díszített nyakláncokat készíts. A készlet több mint 200 gyöngyből áll, amelyekkel akár 5 különböző nyakláncot is összeállíthatsz. A gyöngyök színes válogatása garantálja, hogy minden alkalommal kiegyensúlyozott és harmonikus végeredményt érhetsz el. A gyerekek minden korosztályban imádni fogják viselni ezeket az egyedi és divatos ékszereket! A termék tartalma: 29 buborékos gyöngy, 200 közepes gyöngy, néhány masni és 4 méter rugalmas zsinór. Összesen több mint 25 nagy kerek gyöngy található a készletben, így a választék végtelen és minden ízlést kiszolgál. A gyöngyök válogatása mindig garantálja a kellemes és kifinomult eredményt. A rugalmas zsinór könnyű használatot biztosít, így az ékszerkészítés egyszerű és szórakoztató. A nagy, díszes kerek gyöngyök pedig elegáns és különleges megjelenést kölcsönöznek az elkészült ékszereknek. Legyen szó ajándékról vagy saját készítésű ékszerről, ez a szett minden alkalommal garantálja a sikert és a mosolyt az arcokon. A Djeco Buborék gyöngyök Arany – Ékszerkészítő ideális játék gyerekeknek, akik szeretik a kreatív tevékenységeket és szívesen alkotnak. Ajánlott korosztály: minden életkorban. A termék hosszú játékidőt biztosít és garantáltan órákon át leköti a gyerekeket. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy elkészítsd saját arany részletekkel díszített ékszereidet! Legyél kreatív és egyedi, és mutasd meg a világnak, hogy milyen tehetséges vagy!

Gyakori kérdések

Ár a Buborék gyöngyök Arany – Ékszerkészítő – Bubble beads, Gold – DJ00026 lhaj 6090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Gyurma tégelyes – 4 db – Egyszerű színek – 4 tubs of play dough – Plain – Djeco, Álomörző – Csináld magad – Dreamer – DJ07966, Madárkás jegyzetfüzet – 2 db A/6-os – Bird – DD03522, Virágos kreatív boksz – 6 in 1 – The flower garden – Djeco – DJ09330