Guruló dínók – Tologatós fa játék Piros – Lule Toys

5 950 Ft

Cikkszám: LU8859-RED Kategória:
Mark: Lule Toys

Leírás

A Pino Toys Guruló dínók – Tologatós fa játék Piros kifejezetten a gyermek első lépéseinek támogatására lett tervezve, hogy segítse a motoros képességek fejlődését. A játék elősegíti, hogy a gyermek átvészelje az akadályokat, és független lesz. A játék élénkpiros színű, amely még vonzóbbá teszi a kisgyermekek számára. A Gyuris dínós játék a legjobb választás a játszótéren vagy akár otthon is. A játék méretei ideálisak a kisgyermekek számára, 18,5 x 6,3 x 55 cm-es méretben kapható. Ez a tökéletes méret, hogy a gyermek puha keze könnyedén tudja tartani és tologatni a játékot. A tologatós fa játékot 12 hónapos kortól ajánljuk. Ez az ideális életkor az olyan kisgyermekek számára, akik már biztonságosan tudnak járni, és igénylik az új kihívásokat. A Pino Toys Guraló dínók – Tologatós fa játék Piros segít a gyermeknek fejleszteni a koordinációs képességeket, valamint megerősíti az izmokat. A játék elég stabil ahhoz, hogy gyermekek akár 2-3 éves korukig is használhassák. Ez a játék több gyermek számára is alkalmas, így testvéri vagy baráti találkozókon is nagyszerűen használható. A tologatós fa játék segít a szociális készségek fejlesztésében is, mivel a gyerekek együtt játszhatnak és együtt fedezhetik fel a világot. A játékidő változó, mert ez a játék lehetőséget ad a gyermeknek a kreatív játékra és a felfedezésre. Legyen szó akár percekig tartó tologatásról, akár órákon át tartó imitációs játékról, a gyermek mindig lefoglalhatja magát ezzel a szórakoztató játékkal. Ne hagyd ki ezt az izgalmas játékot! A Guruló dínók – Tologatós fa játék Piros a Pino Toys legújabb kiváló minőségű fa játéka, amely garantáltan órákra leköti és fejleszti a gyermeket. Rendeld meg most, hogy a gyermeked felfedezhessen és játszhasson ezzel az izgalmas játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Guruló dínók – Tologatós fa játék Piros – Lule Toys lhaj 5950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Relativity személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték, Építőkockák – Pasztel 42 db-os – Lule Toys, Tiarák csinál magad szett – Like a princess – Djeco – DJ07901, Csicsergő madárkák és gyöngyök – Ékszerkészítő szett – Pearls and birds – Djeco